Constructieve injectie

Om scheuren in het beton te repareren en in de toekomst tegen te gaan kunt u voor een constructieve injectie kiezen. Scheuren in het beton en metselwerk zijn niet alleen lelijk, ook vocht kan hier gemakkelijk doorheen dringen. Deze scheuren kunnen in een kleine tijd flink verergeren en de constructie dusdanig aantasten dat het zelfs gevaarlijk wordt.

Technieken constructieve injectie

Kornuyt BV maakt gebruik van speciale injectietechnieken om scheuren in beton en metselwerk constructief te injecteren. Om het probleem effectief te verhelpen wordt er voor deze constructieve injecties gebruik gemaakt van diverse epoxy harsen en / of groutmengsels. Op deze manier weten wij voor elk probleem een oplossing aan te bieden!

Omdat elk probleem een andere aanpak vereist, maken we gebruik van verschillende injectievloeistoffen. We zetten hier de injectievloeistoffen waar wij gebruik van kunnen maken voor u op een rij:

  • Tweecomponenten epoxy (EP); voor injectie van droge scheuren
  • Tweecomponenten polyurethaan (PUR); bij vochtige ondergrond
  • Een- of tweecomponenten, wateractieve, schuimvormende polyurethaan (SPUR) voor het tijdelijk afdichten van watervoerende scheuren
  • Gelvormige harsen op basis van polyurethaan, gemengd met water, voor het vullen van zeer fijne scheuren onder water
  • Cementsuspensies met plastificeerder en zwelmiddel als injectiehulpstof voor scheuren en voegen